fbpx

Започна строителството на Западен V

Градът на седемте хълма, Пловдив, бързо се развива и привлича вниманието на нови желаещи да си осигурят уютен и съвременен дом. Днес с голямо удоволствие съобщаваме за стартирането на строителството на жилищния комплекс Западен V, който обещава да промени лицето на района си и да предложи уникална жилищна общност на бъдещите си обитатели.

Жилищният комплекс Западен V ще бъде изграден в района Западен, който се радва на все по-голям интерес сред гражданите. Стратегическата му локация, близостта до центъра на града и удобната транспортна връзка са само част от причините, които го правят желано място за живеене.

Комплексът ще се състои от четири жилищни тела, озаглавени с буквите „А“, „Б“, „В“ и „Г“, внимателно свързани помежду си, за да създадат приятна и хармонична атмосфера. Сградите ще бъдат изградени на кота 0, като са предвидени и подземни паркоместа за удобството на бъдещите собственици на жилищата.

Освен удобната транспортна инфраструктура и лесния достъп до градските удобства, жилищният комплекс Западен 5 ще предлага и специално проектирани общи зони, които ще спомогнат за създаването на истинска общност между съседите. Това включва просторни тротоарни площи и споделени зони за автомобили и пешеходци, които ще обогатят ежедневието на жителите.

Със сигурност един от ключовите аспекти на проекта е вниманието, което се отделя на паркирането. Подземният паркинг на комплекса ще осигури достатъчно място за автомобилите на бъдещите собственици, което е от голямо значение за града с нарастващо население и увеличаващо се движение.

С гордост съобщаваме и за включените 7 паркоместа, предназначени специално за хора в неравностойно положение, което показва социалната отговорност на проекта и стремежа му да бъде инклузивен към всички слоеве на обществото.

Проектът на жилищния комплекс Западен V е в ръцете на опитен и професионален екип от строители и архитекти, които съчетават съвременни тенденции в строителството със сигурността и качеството, които всеки бъдещ собственик търси в своя нов дом.

Стартирането на строителството на жилищния комплекс Западен V е важно събитие за града и бъдещите му обитатели. Сочим погледът си към завършването на проекта и предстоящите дни на строителство, когато сградите ще придобият окончателната си форма и ще се превърнат в дом за всички, които изберат да бъдат част от тази общност.

Compare listings

Compare