fbpx

Започна строителството на комплекс Nord Building

Строителството на един от най-новите жилищни комплекси в район „Северен“, Пловдив, стартира с голям ентусиазъм и обещава да предложи на своите бъдещи собственици съчетание от съвременен дизайн и практичност. Проектът е 14-тият проект на компанията ни и обещава да подобри лицето на района си и да създаде нова визия за живот в града.

Nord Building ще разполага със 281 просторни апартамента, разпределени в три секции. Този модерен жилищен комплекс ще бъде разположен само на метри от новия булевард „Северен“, който е в сърцето на една от най-бързоразвиващите се локации в града. Близостта на комплекса до новия Lidl и централната градска част го прави изключително привлекателен за бъдещите собственици.

За разлика от предишния стил на PIMK Build, тук е заложено на високото строителство с три жилищни секции по 18 етажа и над 50 метра височина. Комплексът е планиран да бъде реализиран с голям избор от изложения и разпределения на апратаменти. Паркирането ще бъде изцяло подсигурено с подземни гаражи и външни паркоместа. За да се чувстват още по-комфортно бъдещите обитатели на Nord Building, пространствата около комплекса ще бъдат озеленени и подходящи за отдих.

Стартирането на строителството на жилищния комплекс Nord Building е важно събитие за район „Северен“ и града като цяло, предлагайки модерно жилищно решение за гражданите и допринасяйки за усъвършенстването на жизнената среда в града. Очаква се комплексът да бъде завършен в срок и да предложи нови възможности и удобства на бъдещите си обитатели.
Първият етап на строителството на Nord Building стартира с изключителна промоционална цена до 560 евро на квадратен метър.

Compare listings

Compare