fbpx

Западен 4 новият проект на PIMK Build

Западен 4 е последният проект на PIMK Build, разположен в район Западен 2 в град Пловдив. Това е модерен жилищен комплекс, който се състои от няколко сгради, като всяка от тях има до 6 етажа. Комплексът предоставя качествени и съвременни жилища, съчетаващи стил и функционалност.

Западен 4 е разработен с разчупен и съвременен дизайн, придавайки на комплекса привлекателен външен вид. Сградите са проектирани така, че да съчетават красивата архитектура с общи пространства.

Този нов жилищен комплекс е разположен в район Западен 2 в град Пловдив.

Локацията е с отлична инфраструктура и бърз достъп до градски транспорт и основни пътни артерии. В близост до комплекса се намират магазини, училища, детски градини и други удобства, което прави местоположението много удобно за живеене.

Западен 4 предлага разнообразие от жилища с различни размери и изложения, отговарящи на нуждите и предпочитанията на потенциалните обитатели. Всеки апартамент е проектиран със съвременни материали и удобства, предлагайки комфорт и качество на живот.

Комплексът осигурява достатъчно паркоместа за своите обитатели, както наземни, така и подземни гаражи, което гарантира удобство и лесен достъп до паркинг.

Заключение: Западен 4 е последният жилищен комплекс на PIMK Build в район Западен 2. Със своето привлекателно местоположение, стилна архитектура и разнообразие от жилища, този комплекс представлява отличен избор за бъдещи собственици на имоти в Пловдив.

Compare listings

Compare
Search