fbpx

PIMK Build е част от холдинга на PIMK Ltd, който се е доказал и утвърдил, като водещ в транспортния и логистичен сектор в България и Европа.

PIMK Build проектира и реализира жилищни сгради от най-висок клас на достъпни цени.

0

Компанията стартира пилотно първата си жилищна сграда в район „Северен” в Пловдив

0

Квадратни метра преустроена площ

0

Построени сгради от нас

От компанията използват по най-ефективен начин своите мощности, като в строителството се включват другите подразделения на холдинга, а в това число влиза и AST Beton. В бетоновите центрове се произвеждат 10 класа бетон от най-високо качество, използван в най-големите жилищни и офис сгради в Пловдив и страната. Материалите и технологиите, влагани в строителството на жилищните сгради на PIMK Build, са от водещи производители и сертифицирани в най-високия клас.

Сградите на PIMK Build се строят на атрактивни и комуникативни локации, които обаче са скрити от градския шум.

Какво казват за Пимк Билд част от нашите клиенти

Дълго време търсих подходящ семеен апартамент. Началото на годината си купихме от вас и сега живеем в Кючук Париж, наблизо има паркове, спокойно е и е чудесен комплекс за семейства с деца . Благодарим ви за предоставената възможност.
от Георги П.
Имах много високи изисквания към моят бъдещ апартамент. Благодаря ви, че не само ми предложихте много опции, но и ме насърчихте да взема информирани решения. Купих си от вас функционално и топло жилище в Западен и съм много доволна от локацията.
от Антония Г.
Няма по-добро усещане от това да влезеш в новия си дом. Благодарим на строителната фирма за професионализма и улеснения процес на закупуване. Готови сме да създадем невероятни спомени тук!
от сем. Михайлови
Закупихме си апартамент в един от най-привлекателните квартали в града - Гребна база. Вашата строителна фирма се отличава с професионализъм и внимание към клиентските нужди. Препоръчвам ви на всеки, който търси качество и удобство в своя дом.
от Димитър и Мария Диневи

Compare listings

Compare