fbpx

West Park Residence новият луксозен жилищен комплекс

PIMK Build с гордост представя четвъртия си проект – West Park Residence, разположен в новия луксозен квартал на Пловдив. Този нов жилищен комплекс обещава да предложи на своите обитатели прекрасна локация, просторни жилища и много зеленина. Освен това, той ще бъде обогатен с уникални удобства и близост до природни зони за отдих.

Разположен на метри от гориста местност и Гребния канал, West Park Residence е сред най-предпочитаните места за живот в новия квартал на Пловдив. Локацията му е благоприятна, тъй като е близо до основни пътни артерии, което позволява лесен и бърз достъп до различни части на града. Освен това, комплексът е разположен на бул. „6 септември“ и на 100 метра от водата на Гребната база, което допълнително подчертава предимствата на местоположението му.

West Park Residence се отличава със своята архитектурна концепция. Комплексът ще бъде на три етажа с мансарда, като това добавя допълнителен простор и комфорт за бъдещите обитатели. Особено внимание е обърнато на партерните жилища, които ще разполагат със самостоятелни дворни места, предоставяйки възможност за лично пространство и открити активности.

Една от ключовите ценности на West Park Residence е зеленината и спокойствието, които ще бъдат налични в района. Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих и детска площадка. Това позволява на обитателите да се наслаждават на релаксация сред природата, като същевременно имат близост до градски удобства.

Комплексът предоставя подземно паркиране на 120% от общия брой апартаменти. Това осигурява на жителите лесен и безпроблемен достъп до техните превозни средства, без да се нарушава визията и простора на вътрешния двор. Освен това, предвидената екопътека води директно до любими дестинации на пловдивчани, предоставяйки възможности за активно изкарване на свободното време.

West Park Residence представлява мечтания дом за всички, които търсят комбинация от луксозно жилище, близост до природата и градски удобства. Този нов жилищен комплекс на PIMK Build обещава да задоволи максимално желанията на своите обитатели, като предоставя простор, зеленина и спокойствие в съчетание с модерни удобства и уникална локация.

Compare listings

Compare