fbpx

West Park Residence II достигна етап кота 0

West Park Residence 2, вече достигна етап кота 0 – важен момент в строителството, който означава завършване на подземния етаж и стъпване на строителството над земята.

Разположен на удобно място, само на метри от Гребната база, West Park Residence 2 се отличава с големи зелени площи, ниско строителство и достъпни цени. Вдъхновен от успеха на предишния комплекс, вторият обект обещава същата комбинация от комфорт, уют и удобства, които привличат множество бъдещи жители.

Едно от вълнуващите предимства на втория комплекс е, че двете П-образни сгради, които го образуват, ще създадат огромен вътрешен парк.

Този просторен и зелен кът ще предоставя множество възможности за игра, отдих и рекреация на всички обитатели. Комплексът предлага уникална възможност да се насладите на природата, докато все пак се наслаждавате на градския комфорт и удобства.

Проектът на „West Park Residence II“ е вече готов, включващ два блока, като комплексът ще бъде с ниско строителство. Това е решение, което улеснява интеграцията на обекта в околната среда и съчетава хармонично съчетание на жилищната зона с природата. Освен това, специално внимание е обърнато на паркирането, като за всички жители са предоставени подземни паркоместа, което улеснява обстановката и подчертава зелените пространства.

С изграждането на „West Park Residence II“ PIMK Build отново потвърждава ангажимента си към изграждане на съвременни и удобни жилища, отговарящи на високите стандарти на бъдещите си обитатели. Очаква се вторият комплекс да бъде завършен в срок и да предложи не само модерни удобства, но и новоизградените зелени зони и простори за живеене, които допринасят за по-качествен и здравословен начин на живот в града.

Compare listings

Compare