fbpx

West Park Residence достигна етап "среда на строеж"

West Park Residence 2, вече достигна етап „среда на строеж“ – важна стъпка, която дава обещаващи перспективи за скорошно завършване на проекта. С голям интерес, бъдещите обитатели следят напредъка на строителството и очакват с нетърпение да стъпят на този нов и уникален адрес в града.

West Park Residence 2 разполага с привлекателна локация, намираща се само на метри от Гребната база в Пловдив. Вторият комплекс съчетава просторни зелени Комплексът започва да придобива все повече своята крайна форма и изваяние, разкривайки контурите на бъдещите жилищни единици.

Проектът включва два блока, като уникалната П-образна архитектура ще създаде голям вътрешен парк за релаксация и отдих.

. Общите зелени пространства предоставят на жителите възможността да се насладят на природата, сред които игри на открито и пасивен отдих.

Съчетавайки удобства, лукс и близост до природата, West Park Residence 2 представлява идеалната среда за съвременни градски живот. Ниското строителство подчертава желанието за хармония с околната среда и едновременно удобство за бъдещите си обитатели.

Очаква се вторият жилищен комплекс да бъде завършен в срок, предоставяйки на своите бъдещи жители не само модерни удобства, но и новоизградените зелени площи, които допринасят за по-здравословен и активен начин на живот. Няколко месеца ни делят от завършването на този амбициозен проект, който обещава да стане идеално жилищно местонахождение в града.

Compare listings

Compare