fbpx

West Park Residence 3 вече с АКТ 14

С радост обявяваме, че жилищният комплекс West Park Residence 3 стъпи на следващата стъпка от своя път към финала – АКТ 14.

С разнообразие от квадратури и изложения, апартаментите в West Park Residence 3 се отличават с невероятни гледки към природата. Тук всяко утро ще бъде начало на нова приключение с прекрасна гледка.
Комплексът съчетава стил и комфорт, предоставяйки много зелени площи, детски площадки и места за отдих. Тези зони създават истински оазис за бъдещите обитатели, където могат да се наслаждават на природата и спокойствието. В близост до Гребен канал Пловдив, паркове, детски градини и училища, както и до големи вериги магазини.
West Park Residence 3 разполага с изграден подземен гараж, гарантирайки лесно и удобно паркиране за всички жители. Това осигурява допълнителен комфорт и удобство в ежедневието на обитателите на комплекса.

Не на последно място, цените на апартаментите в този проект са невероятно привлекателни, правейки го достъпен за множество потенциални купувачи. Така че, ако търсите комбинация от лукс, природа и достъпни цени, West Park Residence III може да бъде идеалното място за вас. Свържете се с нас, за да научите повече и да запазите своя апартамент в този уникален жилищен комплекс.

Compare listings

Compare
Search