fbpx

West Park Residence 3 - Нов комплекс до Гребна база

West Park Residence 3 е новият жилищен комплекс на PIMK Build, разположен в близост до Гребната база в Пловдив. Този модерен комплекс се състои от 4 сгради, като всяка от тях разполага с 4 етажа. Всяка сграда е с високо качество на строителство и предоставя съвременни жилища с удобства и стил.

West Park Residence 3 се отличава с изчистен и съвременен дизайн. Сградите са разположени хармонично в околността и в близост до зелени площи. Фасадите са изградени с качествени материали и предоставят естетичен външен вид.

Този нов жилищен комплекс е идеално разположен в близост до Гребната база в Пловдив. Локацията е привлекателна и предоставя лесен достъп до основни пътни артерии и градски транспорт.

В комплекса West Park Residence 3 ще бъдат предоставени различни типове жилища, от едностайни до многостайни апартаменти, за да отговори на различните нужди и предпочитания на бъдещите обитатели. Апартаментите ще предлагат функционално разпределение, съвременни материали и добре осветени жилищни пространства.

West Park Residence 3 ще предостави достатъчно паркоместа за своите обитатели. Освен това, може да се очаква и подземен паркинг, който ще допълни удобствата на живеене в комплекса.

West Park Residence 3 е новият жилищен комплекс на PIMK Build, предоставяйки стилни и съвременни жилища в близост до Гребната база в Пловдив. Със своето удобно разположение, качество на строителство и разнообразие от жилища, този комплекс ще бъде привлекателен за семейства и хора с различни нужди и предпочитания.

Compare listings

Compare