fbpx

West Park Residence 2 получи АКТ 16

West Park Residence 2 получава АКТ 16 – Готов за новите си обитатели

Жилищният комплекс West Park Residence 2 е официално е готов за обитаване след връчването на АКТ 16. Това означава, че всички апартаменти в комплекса са завършени и спазват всички необходими стандарти и изисквания.
Комплексът предлага на своите клиенти едно от най-желаните места за живеене в Пловдив. Отличава се с модерна архитектура, изискано изпълнение и удобна локация. Застроен в най-зеления район на града – район Гребна база, комплексът предоставя на своите обитатели спокойствие и природна красота, без да се отдалечава от удобствата на градския живот.

Завършването на West Park Residence 2 и получаването на АКТ 16 отразява ангажимента на PIMK Build към качествено изпълнение и удовлетвореността на своите клиенти. Комплексът представлява перфектното съчетание от съвременен дизайн, лукс и удобства, които допринасят за подобряване на качеството на живот в един от най-привлекателните райони на Пловдив. Обширни зелени площи, комфортни дворове и общи зони, които допринасят за приятната обстановка и възможностите за отдих и релакс.

За всички, които търсят спокойствие, красота на природата и удобствата на градския живот, West Park Residence 2 предоставя отлично място за живеене и инвестиция. С получаването на АКТ 16, бъдещите собственици вече могат да се наслаждават на своя нов дом и да започнат нов етап от своите животи в този престижен жилищен комплекс.Комплексът разполага с разнообразие от апартаменти, включително едностайни, двустайни и тристайни жилища, които са проектирани с внимание към функционалността и удобството на живеене.

Compare listings

Compare