fbpx

The North Residence - Новият модерен проект

The North Residence е последният модерен проект на PIMK Build, който представлява съвременен жилищен комплекс. Разположен на комуникативно място, този проект се издига с три секции и 12 етажа, предлагайки луксозни и комфортни жилища с високо качество на строителство.

Комплексът е проектиран със съвременна архитектура и разполага с три секции, които са високи по 12 етажа. Той се отличава с изчистен и модерен дизайн, предоставяйки стилно обитаване на своите жители. Вътрешното разпределение на апартаментите е проектирано съобразно съвременните жилищни нужди и предоставя удобство и функционалност.

The North Residence се намира на комуникативно място, което гарантира лесен достъп до централните части на града и други важни обекти. Този удобен адрес осигурява бързо и лесно пътуване до работа, училища, магазини и развлекателни заведения.

PIMK Build се отличава със своето високо качество на строителство и внимание към детайлите. The North Residence не прави изключение – тук ще бъдат използвани най-съвременните материали и технологии, за да се гарантира дълготрайност и здравина на сградата.

Комплексът ще предостави достатъчно паркоместа както на открито, така и в подземен гараж, за да отговори на нуждите на своите обитатели. Освен това, The North Residence ще предостави различни общи зони, които ще допълнят комфорта на обитателите.

The North Residence представлява последния модерен проект на PIMK Build, който обещава луксозни и удобни жилища на комуникативно място. Със своето съвременно строителство и функционално разпределение, комплексът ще отговори на високите стандарти и очаквания на своите бъдещи жители.

Compare listings

Compare