fbpx

Започна строителството на Западен 6

Започна строителството на жилищния комплекс ЗАПАДЕН 6.
ЗАПАДЕН 6 ще представлява две сгради, всеки от които с по 4 етажа и партер, осигурявайки лесен и удобен достъп до всеки етаж. Важен аспект за всеки потенциален собственик е разнообразието от разпределения и изложения на апартаментите. От партерното ниво до последния етаж, всеки ще намери своя идеален дом.
Животът в комплекса обещава комфорт и удовлетворение, благодарение на детски площадки и места за отдих. Това го прави перфектно място за семейства с деца, където те могат да се наслаждават на безгрижни часове на игра и забавления, докато техните родители се релаксират в спокойната обстановка на комплекса.

Паркирането няма да бъде проблем, тъй като ЗАПАДЕН 6 предоставя обширен брой паркоместа, включително гаражи и подземен паркинг. Това предоставя удобство и бърз достъп до автомобилите на собствениците.
Има и една ключова характеристика, която прави ЗАПАДЕН 6 още по-привлекателен – неговото изключително местоположение. Намирайки се в район Западен, този комплекс е в близост до големи вериги магазини, които улесняват пазаруването на жителите. Допълнително, близостта до паркове, детски градини, училища и градски транспортни спирки прави този район още по-привлекателен за семейства.
ЗАПАДЕН 6 обещава идеалната комбинация от уют и комфорт, предлагайки разнообразие от апартаменти на достъпни цени. Ниското строителство, удобните разпределения и удобствата в комплекса го правят идеален избор както за нов дом, така и за инвестиция. Ако търсите качествено жилище в големия град, ЗАПАДЕН 6 определено е стойностен вариант за разглеждане.

Compare listings

Compare