fbpx

Просторен жилищен комплекс в с. Марково

Марково представлява просторен жилищен комплекс, разположен в една от най-слънчевите и привлекателни зони на селото. Този комплекс съчетава еднофамилни двуетажни къщи със собствени дворни пространства и различни модулации на площта, предлагайки разнообразни възможности за бъдещите собственици. С изглед към града и Родопите, този комплекс осигурява спокойствие, уют и близост до природата, съчетани с лесен достъп до Пловдив и красивите Родопи.

Къщите в Марково се отличават със своята съвременна визия и интелектуален подход. Проектът на комплекса е насочен към хора, които търсят индивидуалност, спокойствие и уединение. Тук, далеч от градския шум, обитателите ще намерят дом, който дарява хармония и уют.

Марково разполага с безкомпромисна инфраструктура, която осигурява удобство и комфорт на обитателите. Функционалността и естетиката на комплекса се съчетават перфектно, като той предлага среда, която се грижи за тези най-ценни моменти за едно хармонично семейство.

С оглед на удобството на младите семейства, в комплекса е предвидено изграждането на самостоятелна целодневна детска градина. Това предоставя допълнителна удобна услуга за родителите и децата. Освен това, два многофамилни жилищни модула с ниско застрояване се предлагат като допълнителни възможности за живеене в комплекса.

Инфраструктурата на комплекса в Марково е завършена на 100%, което осигурява готовност за незабавно ползване от страна на бъдещите собственици. С наличието на канализация и други необходими удобства, жителите могат да се наслаждават на своя дом без компромиси.

Марково представлява идеалното място за живеене за тези, които търсят просторен и съвременен дом с прекрасна гледка към града и Родопите. С лукс, уют и спокойствие, комплексът предоставя качество на живот в близост до природата, като същевременно предоставя лесен достъп до градски удобства.

Compare listings

Compare