fbpx

Посрещнете бъдещето с комплекс Западен V

Пловдив се готви да посрещне новия жилищен комплекс Западен 5 в район Западен. След големия интерес от предишните обекти в район Западен, Pimk Build решава да предложи на жителите на Пловдив още едно съчетание от съвременен дизайн и практичност.

Разположен в квартала Западен, комплексът ще предостави на своите бъдещи жители удобен и достъпен начин на живот. С многофункционалната си архитектура и внимателно планирани общи площи, жилищният комплекс Западен 5 обещава да стане идеален дом за млади семейства, работещи професионалисти и всички, които търсят комфорт и уют в големия град.

Състоящ се от четири жилищни части (Сграда „А“, Сграда „Б“, Сграда „В“ и Сграда „Г“), комплексът ще разполага с подземен паркинг, разделен на два сектора, за да отговори на нуждите на бъдещите си жители. Автомобилният достъп до паркинга ще бъде осигурен чрез две рампи – една двулентова и една еднолентова.
Просторните тротоарни площи и споделените зони за автомобили и пешеходци във вътрешното пространство на имота ще предоставят удобство и сигурност на всички жители. Комплексът е предвиден с подземно ниво и пет жилищни надземни етажа, като включва 102 броя апартамента с различни конфигурации, отговарящи на разнообразните потребности на бъдещите собственици.
Всички жилища ще бъдат създадени с внимание към детайлите, предлагайки съвременни удобства и лукс, които допълват качествената животна среда. Освен просторните апартаменти, жителите на комплекса ще могат да се възползват и от 4 броя общи помещения, 2 броя изби на партер, 32 броя изби в подземно ниво, както и общо 106 автомобилни паркоместа – 84 от тях на подземно ниво и 22 открити надземни паркоместа.
Важно е да се отбележи, че от общия брой от 106 паркоместа, 7 броя са предвидени специално за хора в неравностойно положение, като това показва социалната отговорност на проекта и стремежа му да създаде приятна и инклузивна общност.
Стартирането на строителството на жилищния комплекс Западен 5 със сигурност ще бъде важно събитие за Пловдив, предлагайки модерно жилищно решение за гражданите на града и допринасяйки за неговото развитие и привлекателност като престижно жилищно местонахождение. Очаква се комплексът да бъде завършен в срок и да предложи нови възможности и удобства на бъдещите си обитатели.

При интерес може да се свържете с нас за повече информация: +359 887 292 092, +359 895 522 060, +359 893 345 784

Compare listings

Compare