fbpx

PIMK Build представя нов проект - комплекс Южен 2

Инвеститорът PIMK Build представя своят нов проект – комплекс „Южен 2“. С модерно строителство и удобна локация, този Z-образен комплекс ще се намира в район „Южен“, близо до други жилищни комплекси, предоставяйки комфорт и удобство на своите обитатели.

„Южен 2“ ще включва 6 сгради с различна етажност. Три от тях ще бъдат с партерен етаж, гаражи и 8 жилищни етажа, докато другите три сгради ще имат партерен етаж, гаражи и 10 жилищни етажа. Всички жилища ще бъдат проектирани с мисъл за комфорт и удобство на обитателите.

„Южен 2“ ще предлага разнообразие от апартаменти – от 2-стайни с квадратура около 60-65 кв.м до 3-стайни и 4-стайни жилища. Също така, около 20% от апартаментите ще бъдат студиа, предоставяйки възможност за индивидуални жилищни избори според нуждите на обитателите.

Френските прозорци, разположени на 15 см от пода, ще допринесат за по-голяма осветеност в жилищата. Специалното разположение на сградите ще гарантира поверителност и непрекъсната видимост между апартаментите, като формата на комплекса ще образува буквата Z.

Комплексът „Южен 2“ ще предлага гаражи на партерния етаж, както и подземен гараж с места за автомобили. Паркоместа ще бъдат осигурени и на терена около сградите, от които по-голямата част ще бъдат с перголи, осигурявайки сянка и удобство за автомобилите на обитателите.

Комплекс „Южен 2“ на PIMK Build обещава удобна локация и комфортно жилище за своите обитатели. Съчетавайки модерно строителство, разнообразие от апартаменти и удобство за паркиране, комплексът ще предостави приятна обстановка и възможности за комфортен живот на своите бъдещи жители.

Compare listings

Compare