fbpx

PIMK Build представя нов, модерен жилищен комплекс

PIMK Build стартира строителството на нов, модерен жилищен комплекс в район „Северен“. Комплексът ще се изгради на мястото на бившия хотел „Русалка“ и ще носи същото име. Проектът се отличава със стилна архитектура, качество на строителството и достъпни цени.

Комплексът „Русалка“ привлича със своята разчупена архитектура и стил, което го прави едно от атрактивните места за живеене. Локацията е удобна, като близостта до различни обществени обекти, търговски площи и транспортни връзки го прави желан избор за бъдещи собственици.

Комплексът предлага разнообразие от апартаменти с различни размери и изложения. Отделните входове осигуряват поверителност и комфорт за живеене на обитателите. Независимо от нуждите и предпочитанията на клиентите, в комплекса ще има подходящ жилищен вариант за всеки.

Комплексът предоставя удобства като подземен паркинг, осигуряващ лесен достъп до паркиращите места. Освен това, в комплекса са предвидени и големи търговски площи, които предлагат различни услуги и магазини за удобство на обитателите.

Строителството на комплекса „Русалка“ започва през 2020 година и се очаква да бъде завършено в най-скоро време, като обещава да предостави качествени жилища на своите бъдещи собственици.

Комплекс Русалка е модерен и стилен жилищен комплекс, който обещава качество, удобство и разнообразие от апартаменти. С удобна локация и достъпни цени, този проект е идеален за всички, които търсят комфортно и съвременно място за живеене в район „Северен“ на град Пловдив.

Compare listings

Compare