fbpx

PIMK Build представя своя трети проект - Западен 2

PIMK Build представя своя трети проект в най-зеления район на Пловдив – „Западен“. Жилищният комплекс „Западен 2“ привлича със своята разчупена архитектура, луксозно изпълнение и отлична локация.

Сградата на „Западен 2“ е П-образна и разполага със собствен двор. Проектът е авангарден с интересни дизайнерски решения, които съчетават качество и иновативен стил. Сградата е проектирана на 6 етажа, като входовете са три, със собствени асансьори за удобство на обитателите.

„Западен 2“ предлага разнообразие от апартаменти с различни изложения и квадратури, което отговаря на различните предпочитания и нужди на бъдещите жители. Повечето апартаменти са двустайни, като комплексът предлага и по-големи жилища за тези, които търсят по-просторни помещения.

Един от големите предимства на комплекса е решенето за паркиране. За всеки апартамент са предвидени паркоместа, което облекчава ежедневието на обитателите и премахва проблема с паркирането.

„Западен 2“ предоставя високо ниво на сигурност с контролиран достъп и видеонаблюдение, което допринася за спокойствието и безопасността на обитателите.

Западен 2 е модерен жилищен комплекс, който се отличава със своята разчупена архитектура, луксозно изпълнение и добра локация. С разнообразието от апартаменти, решението за паркиране и високата степен на сигурност, този проект предлага комфортно и съвременно жилище за своите бъдещи собственици.

Compare listings

Compare