fbpx

Открихме строителната площадка на Grande Belvedere 1

С голямо удоволствие обявяваме, че нашата строителна площадка в Коматево вече е отворена и стартирахме с реализацията на този вдъхновяващ проект. Grande Belvedere 1 е уникална жилищна сграда, разположена в сърцето на Коматево, в непосредствена близост до Коматевско шосе, УМБАЛ Еврохоспитал и Спортен комплекс Никола Щерев.

Сградата ще представлява истинска перла в района, като ще бъде съставена от четири независими секции, придавайки хармонична структура на целия комплекс. Всяка секция ще съдържа по 6 жилищни етажа, като първият от тях ще включва апартаменти и гаражи за леки автомобили, осигурявайки удобство и уют на нашите бъдещи жители.

Освен това, гордеем се да споделим, че разполагаме с подземен гараж, който осигурява удобство и сигурност при паркирането на автомобилите на нашите клиенти. Този гараж предлага общо 32 паркоместа на първия надземен етаж и още 80 паркоместа в подземния гараж, за да гарантираме, че всеки обитател на Grande Belvedere 1 ще намери място за своя автомобил.

Grande Belvedere 1 не е просто жилище, това е истински оазис в сърцето на Коматево. Със зелени зони, детски площадки и уютни места за отдих, комплексът създава приятна и спокойна обстановка, насърчавайки комфорта на нашите жители.

Дизайнът на сградата се вдъхновява от класическата тосканска архитектура, съчетана със съвременни елементи. Балконите, лоджиите и терасите са изработени с изискани парапети, които добавят към естетиката и комфорта на всеки дом.

Grande Belvedere 1 предоставя възможност за живот, който съчетава красота, стил и практичност. Този жилищен комплекс в Коматево не е просто място за живеене – това е възможност за изживяване на истинска елегантност и качество.

Не пропускайте възможността да се възползвате от продажбите на имоти и да притежавате своето жилище в Grande Belvedere 1. Цените започват от 790 евро на квадратен метър и не включват комисионни такси за купувача. Нашата строителна площадка е вече отворена и предлагаме възможността да бъдете част от този вълнуващ проект.

Compare listings

Compare