fbpx

Новият модерен комплекс Sunset Green Residence

Sunset Green Residence е най-новият жилищен комплекс от портфолиото на PIMK Build, разположен в новообразуващ се квартал, непосредствено до Гребната база в Пловдив. Със своята съвременна архитектура, изобилие от зеленина и удобства, комплексът обещава да предложи уютен и стилен живот на своите обитатели.

Sunset Green Residence се състои от 5 сгради, предоставяйки просторен и уютен вътрешен двор. Този двор ще бъде изцяло озе,ленен и развит като паркова среда, предоставяйки на жителите привлекателно място за отдих и релаксация.

Комплексът предвижда наличието на детски площадки в две зони, които ще бъдат изцяло на разположение на обитателите на Sunset Green Residence.

Растителността в района ще бъде поддържана на средновисоки и високи нива, създавайки приятна атмосфера и възможност за свеж въздух.

Паркирането в района ще бъде осигурено подземно, като са предоставени 20% повече паркоместа от необходимите. Това гарантира удобство и безопасност за собствениците на автомобили.

Със своите 142 апартамента, Sunset Green Residence предлага разнообразие от жилищни възможности. Освен стандартните апартаменти, комплексът разполага и с няколко мезонета. Един от мезонетите предлага прилежаща веранда и собствен двор с изглед към вътрешните пространства на комплекса, предоставяйки на обитателите уникална атмосфера.

Архитектурата на Sunset Green Residence е модерна и изчистена, съобразена с останалите комплекси на PIMK Build в района. Фасадите се отличават с широкоформатен гранитогрес, който придава стил и топлина. Външните климатични тела са скрити в специално разработени перфорирани решетки, които придават допълнителен акцент на фасадата. Апартаментите разполагат с PVC дограма с троен стъклопакет, осигурявайки комфорт и енергийна ефективност.

Sunset Green Residence обещава да бъде едно от предпочитаните места за живот в Пловдив, благодарение на своето съчетание от модерна архитектура, зеленина и удобства. Този жилищен комплекс отразява визията на PIMK Build за уютни и стилни жилища, където животът се слива с природата и съвременните удобства.

Compare listings

Compare