fbpx

Нов комплекс в сърцето на квартал Кючук Париж

В сърцето на квартал Кючук Париж, започва изграждането на един модерен жилищен комплекс, предоставящ разнообразни жилищни и търговски възможности. Разположен в район „Южен“ близо до Първо РУ, този комплекс предлага удобство и лесен достъп до множество обществени обекти, училища, детски градини, хипермаркети и градски транспорт.

Проектът на комплекса включва 8 сгради на обща площ от 21 декара, предлагайки разнообразни жилища – едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Търговските обекти също разполагат с различни квадратури, което предоставя възможност за разнообразни дейности. Средното разпределение на общите части е минимизирано, като се осигурява лесен и удобен достъп до всички обекти в комплекса.

На територията на комплекса са разпределени голям брой зелени площи, предоставяйки уютна и приятна околна среда. Освен това, паркирането е осигурено на 100% с гаражи и паркоместа както на партерното ниво, така и в подземния паркинг.

Изграждането на комплекса ще се осъществи на три етапа. Първият етап, започващ през ноември, предвижда строеж на три сгради с различен брой етажи. Партерните етажи ще бъдат оборудвани с търговски обекти, а останалите ще предоставят 238 апартамента с разнообразни размери и разпределения.

Вторият етап включва изграждане на една многофамилна жилищна сграда с две жилищни секции, подземно ниво за паркиране и търговски обекти на партерния етаж. Общо 185 жилища и 5 магазина ще бъдат предоставени в тази сграда.

Този нов жилищен комплекс в Кючук Париж представлява съчетание от модерен дизайн, удобство и разнообразие. С множество жилищни и търговски възможности, зелени площи и изключително удобно местоположение, комплексът обещава да предложи комфортно и съвременно жилище в живописния град Пловдив.

Compare listings

Compare