fbpx

Нов комплекс в гр. Пловдив - West Park Residence 2

След успеха на комплекса „West Park Residence“ на PIMK Build в Пловдив, екипът зад проекта с гордост обявява старта на новия комплекс – West Park Residence 2. Със своята отличителна атмосфера и изобилие от зеленина, вторият комплекс обещава да продължи традицията на комфортното живеене и удовлетворението на бъдещите си обитатели.

Разположен на метри от Гребната база в Пловдив, West Park Residence 2 е на изключително удобно местоположение. Комплексът ще се отличава с огромни зелени площи, които ще предоставят на жителите възможността да се наслаждават на природата и спокойствието на вътрешен парк. Кътовете за игра, отдих и релаксация ще създадат приятна обстановка и уютна атмосфера за цялото семейство.

West Park Residence 2 продължава философията на PIMK Build за ниско строителство и интегриране на сградите в околния природен пейзаж. С две  сгради, комплексът създава атрактивна архитектурна композиция и усещане за съвършенство. Благодарение на предвидените паркоместа, без да има надземни паркинги, обитателите ще се радват на спокойствие и чист въздух, без да се нарушава хармонията на зелената среда.

West Park Residence 2 се предлага на своите бъдещи собственици на изключително изгодни цени, които правят инвестицията още по-привлекателна. От компактни апартаменти до по-големи жилища, вторият комплекс на PIMK Build предоставя разнообразие от възможности, за да удовлетвори нуждите на различните потребители.

West Park Residence 2 представлява една отлична възможност за всички, които търсят идеален дом в Пловдив, където зелените площи и уютът на вътрешен парк се сливат с удобствата на съвременното живеене. Този нов комплекс обещава да създаде едно специално място, където спокойствието на природата и удобствата на градския живот се преплитат, осигурявайки на жителите едно незабравимо и удовлетворяващо преживяване.

Compare listings

Compare