fbpx

Нов комплекс на PIMK Build в квартал Южен

Южен 3

Новият жилищен комплекс „Южен 3“ разположен в непосредствена близост до вече строящия се обект на PIMK Build, предоставя удобство, комфорт и максимален жизнен стандарт на своите обитатели. Съставен от 2 структури от по 6 сгради на сключено застрояване и 2 свободно стоящи сгради, комплексът предоставя разнообразие от жилища и търговски площи в съчетание с обширни озеленени терени и зони с висока растителност.

Комплексът е изграден с мисъл за удобство и комфорт на живеене. Просторните отстояния между обемите на сградите осигуряват приятна обстановка за обитателите. Приземният етаж е резервиран за гаражи и обществено обслужващи помещения. Освен това, две нискоетажни сгради са предназначени за търговски дейности – супермаркет и ресторант, което облекчава живота на живеещите в комплекса.

За удобство на бъдещите обитатели, паркирането е предвидено над 100% – подземен паркинг, приземни гаражи и паркоместа със засенчващи перголи. Зелените терени и зоните с висока растителност допринасят за приятна и уютна обстановка в комплекса и предоставят възможност за спокойни моменти на почивка и отдих.

Комплексът предлага общо 609 апартамента, с разнообразие от разпределения – от едностайни до четиристайни апартаменти. Апартаментите основно са 2-стайни с квадратура около 60-65 кв.м, има също така и 3-стайни и няколко броя 4-стайни жилища. Около 20% от апартаментите ще бъдат студиа – с едно общо помещение за живеене, отделно преддверие и баня, което предоставя възможност за индивидуално приспособление на жилищното пространство според нуждите на обитателите.

Комплекс „Южен 3“ е модерен жилищен проект, предоставящ удобство и комфорт в сърцето на Пловдив. Съчетание от функционални жилищни разпределения, зелени площи и удобно паркиране го правят привлекателна инвестиция за всички, които търсят спокойствие, уют и лукс в градската среда.

Compare listings

Compare
Search