fbpx

Нов жилищен комплекс в район Западен

В район Западен се планира старта на нов жилищен комплекс – ЗАПАДЕН 6, който обещава да предложи уютни и комфортни апартаменти на достъпни цени. Този нов проект се представя като допълнение към предишните успешни проекти в района, където ниското строителство и добрата инфраструктура са основни характеристики.

Жилищният комплекс ще се състои от две сгради, разположени на по 4 етажа и партер. Това осигурява удобство и лесен достъп до всеки етаж. За да отговори на нуждите на бъдещите си обитатели, ЗАПАДЕН 6 планира предвиждане на разнообразни разпределения и изложения на апартаментите. От партерното ниво до последния етаж, тук всеки ще може да открие идеалния дом за своето семейство.

Живеенето в комплекса обещава да бъде комфортно и удовлетворяващо, благодарение на предвидените детски площадки и зони за отдих. Това прави комплекса идеално място за семейства с деца, които могат да се наслаждават на безпрецедентно време на игра и забавления, докато техните родители се отпускат в уютната атмосфера на комплекса.

Паркирането в района няма да представлява проблем, тъй като комплексът ще осигури голям брой паркоместа, включително гаражи и подземен паркинг. Това е особено удобство за собствениците на автомобили, които ще имат бърз и лесен достъп до своите превозни средства.

Едно от големите предимства на ЗАПАДЕН 6 е неговата изключителна локация. Разположен в район Западен, комплексът е близо до големи вериги магазини, които ще улеснят пазаруването на жителите. Освен това, близостта до паркове за отдих, детски градини, училища и спирки на градски транспорт прави местоположението му още по-привлекателно за семействата.

ЗАПАДЕН 6 обещава да предложи идеалната комбинация от уют и комфорт на достъпни цени. Ниското строителство, удобните разпределения и разнообразието от апартаменти правят комплекса подходящ избор за семейства, които търсят спокойствие и уют в големия град. Ако търсите нов дом или инвестиционна възможност, ЗАПАДЕН 6 е със сигурност стойностен вариант за разглеждане.

Compare listings

Compare