fbpx

Нов жилищен комплекс в кв. Коматево

ПИМК Билд с радост представя своя нов и вдъхновяващ проект – жилищна сграда в квартал Коматево – „Grande Belvedere“. Комплексът ще бъде разположен в уникално свободна част от района, близо до Коматевско шосе, УМБАЛ „Еврохоспитал“ и Спортен комплекс Никола Щерев.

Сградата ще бъде разположена надлъжно, паралелно на улицата, и ще се състои от четири независими секции, придаващи хармонична структура на целия комплекс. Всяка секция включва по 6 жилищни етажа, като първият от тях съчетава апартаменти и гаражи за леки автомобили, за удобство на жителите.

Един от ключовите аспекти на проекта е подземният гараж, предоставящ удобство и сигурност за паркиране на автомобилите.

С 32 паркоместа в гаражи на първия надземен етаж и 80 паркоместа в подземния гараж, комплексът осигурява достатъчно място за всички обитатели.
„Grande Belvedere“ не само предлага уютно жилище, но и създава истински оазис в сърцето на Коматево. Със зелени зони, детски площадки и места за отдих, комплексът въздейства благоприятно върху спокойствието и комфорта на своите обитатели.
Дизайнът на сградата се вдъхновява от класическата тосканска архитектура, съчетана със съвременни елементи. Балконите, лоджиите и терасите са изработени с изящни парапети, допринасяйки за естетиката и комфорта на всеки дом.
„Grande Belvedere“ създава възможност за живот, който съчетава красота, стил и практичност. Този жилищен комплекс в кв. Коматево е повече от просто място за живеене – това е възможност за изживяване на истинска елегантност и качество.
Не пропускайте възможността да се възползвате от продажбите на зелено и да притежавате жилище в „Grande Belvedere“.
Цените на зелено са до 720 евро/кв.м като са без комисионни такси за купувача.

Compare listings

Compare