fbpx

North Green Residence - Луксозен жилищен комплекс

North Green Residence е нов  проект на PIMIK Build и представлява жилищен комплекс, който съчетава лукс с достъпни цени. Разположен на бързоразвиваща се локация в града, комплексът е привлекателен за своите клиенти с новата си инфраструктура и близостта до централната градска част. Намира се на кръговото на булевард Дунав, в близост до комплекс Русалка и новият булевард „Северен“.

Жилищният комплекс е проектиран с три секции, които са разположени в едно подземно ниво, партер и осем жилищни етажа. Основните входове на сградата са от вътрешния двор, където е осигурено озеленяване. Комплексът предоставя разнообразие от апартаменти с различни размери и изложения, съобразени с различните нужди и предпочитания на клиентите.

Строителството е безгредово и изпълнено със стоманобетонни плочи, греди, колони и шайби. Това осигурява здрава и надеждна конструкция, която гарантира сигурността и комфорта на жителите.

Паркирането в комплекса е осигурено изцяло за жителите, като са предвидени подземни и надземни гаражи. Вътрешният двор на комплекса е с озеленени площи и зони за отдих, предоставяйки допълнително удобство и комфорт на обитателите.

North Green Residence представлява съвременен жилищен комплекс, който се отличава със стил, лукс и добра локация. Проектиран с внимание към детайлите и качествено изпълнение, този комплекс предоставя уютно и комфортно място за живеене за своите бъдещи обитатели.

Compare listings

Compare