fbpx

Kомплекс Южен 3 достигна етап кота 0

Южен 3

Жилищен комплекс Южен 3 на PIMK Build достигна вторият важен етап „кота 0“, отбелязвайки успешното завършване на подземните етажи и стъпването на строителството над земята. Този важен момент обещава удобство, комфорт и максимален жизнен стандарт за своите бъдещи обитатели.

Южен 3 е разположен в непосредствена близост до вече строящия се обект на PIMK Build, предоставяйки комфортно и удобно жилище в сърцето на Пловдив. Съставен от 2 структури от по 6 сгради на сключено застрояване и 2 свободно стоящи сгради, комплексът предлага разнообразие от жилища и търговски площи, обградени от обширни зелени терени и зони с висока растителност.

Основният фокус при проектирането на Южен 3 беше удобството и комфортът на живеене. Просторните отстояния между сградите създават приятна обстановка за бъдещите обитатели, а приземният етаж е предназначен за гаражи и обществено обслужващи помещения. Две нискоетажни сгради са предназначени за търговски дейности, като супермаркет и ресторант, за допълнително улеснение на живота на живеещите в комплекса.

Още едно голямо предимство за бъдещите обитатели е изобилието от паркинг места. Южен 3 предлага над 100% паркиране – подземен паркинг, приземни гаражи и паркоместа със засенчващи перголи. Зелените терени и зоните с висока растителност допринасят за приятна и уютна обстановка в комплекса, като предоставят възможност за спокойни моменти на почивка и отдих на свеж въздух.

Южен 3 предлага общо 609 апартамента с разнообразни разпределения – от едностайни до четиристайни жилища. Повечето от тях са просторни 2-стайни апартаменти с квадратура около 60-65 кв.м. Проектът предвижда и студиа, които съчетават едно общо помещение за живеене, отделно преддверие и баня, предоставяйки възможност за индивидуално приспособление на жилищното пространство според нуждите на обитателите.

Съчетавайки модерни удобства, зелени площи и лукс, Южен 3 представлява привлекателна инвестиция за всички, които търсят спокойствие,

Compare listings

Compare
Search