fbpx

Къщите от Етап 1 в Жилищен Комплекс Марково

Къщите от етап 1 в жилищен комплекс Марково напредват със сигурни стъпки към своя завършен вид, докато гледките се разпростират пред очите на бъдещите собственици.

Двуетажните къщи, разположени в село Марково, предлагат несравнима хармония и спокойствие с  прекрасни гледки към Родопите. Този оазис на спокойствие съчетава предимствата на живота извън големия град с удобствата на съвременния начин на живот.

Със собствена целодневна детска градина в рамките на комплекса, децата  ще имат уникална възможност за забавление и образование в сигурна среда, докато родителите им се наслаждават на спокойствието на обградения двор и приятелството на близките си.

Жилищният комплекс Марково предлага невероятен начин на живот, където уютът на дома и красотата на природата се сливат в едно. Тук, суетата на града отстъпва място на спокойствието на природата, а семействата имат възможност да създадат своя идеален дом в обградената рамка на уникален комплекс.

Следете напредъка на този уникален проект, който обещава да бъде идеалното съчетание на природна красота и съвременен начин на живот, обогатен с комфорт и стил.

Compare listings

Compare