fbpx

Етап 1 от Green Gardens вече е с АКТ 16

Етап 1 от Green Gardens, жилищният комплекс от затворен тип, вече притежава Акт 16 и е готов да посрещне бъдещите си обитатели. Разположен в близост до жилищния комплекс „Западен 2“ на бул. „Пещерско шосе“, този комплекс е с идеална локация, предоставяйки на своите обитатели удобен и бърз достъп до градската инфраструктура.

Съчетавайки комфорт със зеленина и удоволствие, Green Gardens предлага на своите обитатели уникална атмосфера на спокойствие. Зелените зони, детските площадки и местата за отдих, които са част от комплекса, създават уютна среда за живеене.

Честито на всички, които вече са си осигурили място в Green Gardens. Идва времето да се насладите на тази нова начална точка в живота си.

Комплексът не само предоставя красив и функционален дом, но и създава уникална общност от бъдещи съседи, готови да споделят удоволствието от своето ново жилище.

Освен жилищата, които вече са изчерпани, Green Gardens разполага и със свободни търговски площи с разнообразни размери, които предоставят възможности за различни бизнес и търговски идеи. Това допълнително предимство на комплекса го прави още по-привлекателен за инвеститори и бизнес собственици. При интерес може да се свържете с нас на посочените телефони!

Compare listings

Compare