fbpx

Green Gardens - комплекс Западен 3"на PIMK Build

PIMK Build представя новия си проект – жилищен комплекс „Западен 3“, затворен тип обект. Този апартаментен комплекс ще се намира в близост до „Западен 2“ на бул. „Пещерско шосе“, предлагайки луксозни апартаменти на достъпни цени и прекрасна гледка към Родопите.

„Западен 3“ ще предлага разнообразие от апартаменти с различни квадратури и изложения, които ще допълнят живописната гледка към Родопите. Луксът ще бъде съчетан с функционалност и уют, предоставяйки на бъдещите обитатели оптимални условия за живеене.

В центъра на комплекса ще има истински оазис с зелени зони, детски съоръжения и места за отдих. Атрактивни водни площи ще придадат допълнителна привлекателност на общите пространства, предоставяйки удоволствие и спокойствие на живеещите в комплекса.

PIMK Build отново предлага осигурено на 100% паркиране с надземни и подземни гаражи. Това ще гарантира удобство и улеснение за собствениците на автомобили в комплекса.

Развитието на зоната около „Пещерско шосе“ ще допринесе за разполагането на редица търговски площи под комплекса. Аптеки, магазини и услуги ще бъдат на разположение на жителите на „Западен 3“, предоставяйки им улеснено и комфортно ежедневие.

GREEN GARDENS – комплекс „Западен 3“ на PIMK Build обещава луксозни апартаменти съчетани с удобства и прекрасна гледка към Родопите. Оазисът сред комплекса и удобството за паркиране ще придадат допълнителен комфорт на бъдещите обитатели. Съчетавайки качество, модерно строителство и удобства, този проект представлява примамлива възможност за бъдещи собственици на апартаменти в зелената среда на „Западен 3“.

Compare listings

Compare