fbpx

Grande Belvedere 2 - Най-новият проект

Най-новият ни проект, Grande Belvedere 2 представлява иновативен жилищен комплекс в Квартал Коматево. Г-образната сграда е разположена свободно и се ориентира надлъжно от север към юг. Тази локация предоставя бърз достъп до Коматевско шосе, МБАЛ „Еврохоспитал“, Спортен комплекс „Никола Щерев“ и предшественика си, Grande Belvedere 1.
Съвременен Дизайн: Сградата се издига с надеждата да предостави съвременен и удобен начин на живот. Разпределена в четири независими секции с отделни входове, тя разполага с по шест жилищни етажа. На първия етаж ще откриете и гаражи за леки автомобили. Допълнително, проектът включва и сутеренно ниво за подземен гараж, с удобни автомобилни рампи.

Интересен Екстериор: Grande Belvedere II ще се отличава с интересно екстериорно оформление, вдъхновено както от класически, така и от традиционни тоскански архитектурни елементи. Този дизайн придава уникална и елегантна визия на сградата.

Достъпност: Сградите са планирани със специално внимание към детайлите и предлагат съвременен комфорт. Всеки етаж е свързан със стълбищна клетка и асансьор, който е подходящ за хора с увреждания, осигурявайки достъпност за всички жители.

Това е вашата възможност за модерен и комфортен начин на живот в Квартал Коматево. За повече информация и запитвания, не се колебайте да се свържете с нас. Ние с нетърпение очакваме да ви разкажем повече за този вълнуващ проект!

Compare listings

Compare