fbpx

Бутиков жилищен комплекс Детелина

Детелина

С „Детелина” инвеститорът PIMK Build представя най-новият си проект – бутиков жилищен комплекс, който съчетава лукс, уют и спокойствие на достъпна цена. Този комплекс, който се изпъква с впечатляващ дизайн, е вдъхновен от успешния проект „West Park Residence”, но представя по-умален, и също толкова стилен вариант.

„Детелина” гарантира високо качество на материалите, които са използвани за неговото строителство, без да прави компромиси с лукса. Този комплекс също се намира в района на „Гребната база”, предоставяйки удобство и привлекателно местоположение за бъдещите си обитатели.

Сградата на „Детелина” предлага общо 24 апартамента и мансарда. Комплексът не разполага с подземен гараж, но паркирането е осигурено на 100%.

Всеки апартамент е създаден с внимание към детайла, предоставяйки уютна атмосфера и комфорт за жителите си. Мансардата разполага с огромни тераси, които предоставят възможност за просторни летни градини и уникални изживявания.

Като при все други проекти на PIMK Build, и в „Детелина” се полага специално внимание на качеството на материалите. Изборът на най-висок клас материали осигурява дълготрайност и елегантност на сградата. Дограмата, предоставена от „Рейнарс”, е сред най-добрите на пазара, гарантирайки енергийна ефективност и удобство.

„Детелина” представлява една изключително привлекателна възможност за тези, които търсят луксозен и уютен дом в близост до природата на достъпна цена. Този бутиков жилищен комплекс съчетава стилна архитектура, високо качество на материалите и отлично местоположение, предоставяйки на своите обитатели неповторимо жилищно преживяване.

Compare listings

Compare