fbpx

Апартаменти под наем в WEST PARK RESIDENCE

PIMK Build с удоволствие обявява наличието на свободни апартаменти за наем в жилищния комплекс WEST PARK RESIDENCE I, разположен в един от най-желаните райони в града – Гребна база.
Разбира се, ако желаете, наличните апартаменти в WEST PARK RESIDENCE I могат и да бъдат закупени.
Апартаментите са обзаведени с внимание към детайлите и готови да приемат своите нови обитатели. Във всеки от тях ще откриете уют и комфорт, които са необходими за качествен начин на живот. Независимо дали търсите студио, двустаен или тристаен апартамент, WEST PARK RESIDENCE I предлага разнообразие от изложения, квадратури и разпределения, за да задоволи всички ваши жилищни изисквания.
Локацията на комплекса е идеална – на буквално метри от Гребна База. Това значи, че можете да се наслаждавате на природата и активния начин на живот, който този район предлага, а в същото време да сте в близост до всички удобства на града. Големи вериги магазини, училища, детски градини и обществени заведения са само на кратко разстояние.

Ако търсите перфектното жилище в един от най-привлекателните райони на града, WEST PARK RESIDENCE I може да бъде идеалният избор за вас. Не изпускайте тази възможност и се свържете с нас, за да научите повече и да разгледате свободните апартаменти.
Вашето ново жилище в Гребна база ви очаква!

No listing found.

Compare listings

Compare