fbpx

14-ият проект на PIMK Build ще предлага 281 жилища

Този амбициозен жилищен комплекс предлага 281 просторни апартамента, разположени в три секции, и ще заеме една активна и привлекателна локация, само на метри от новия булевард „Северен“.

С изразителната си архитектура и височина над 50 метра, Nord Building обещава да бъде поредният успех за PIMK Build. Комплексът ще се намира в непосредствена близост до новия Lidl на бул. „Северен“, една от най-бързоразвиващите се локации в Пловдив, които се радват на растящ интерес и популярност поради своята нова инфраструктура и близостта си до центъра на града.

С несъмнено високо качество и модерен дизайн, Nord Building е отражение на фирмата PIMK Build – марка, която е синоним на лукс и достъпни цени.

Комплексът ще бъде разделен на три секции, с всяка сграда на 18 етажа и по 5 апартамента на етаж. Безгредовата конструкция и висококачествените материали като модерни тухли и бетон, ефективни топлоизолации и бързи асансьори, ще предложат на бъдещите собственици комфорт и удобство на ниво.

Стартирането на строителството на Nord Building е едно от важните събития за града, предлагайки на жителите на Пловдив нови възможности за модерно и качествено жилище. За PIMK Build това е 14-тият проект, което доказва голямото вдъхновение и опит за иновативни решения в жилищното строителство.

Мениджърът на PIMK Build, Здравко Тинков, споделя, че пандемията около COVID-19 не се е отразила на интереса към жилищата. Въпреки лекия ръст в цените на имотите поради повишаване на цените на строителните материали, бъдещите купувачи продължават да търсят най-подходящото жилище за техните нужди. В Nord Building, интересът вече е голям, като много млади семейства и инвеститори се насочват към този съвременен и атрактивен комплекс.

За разлика от досегашните проекти на фирмата, Nord Building залага на високото строителство – това са три нови жилищни секции на 18 етажа с по 5 апартамента на етаж и височина над 50 метра, обясняват от екипа. „До месец-два стартираме с първата сграда. Планираме да продължим инвестицията и в бъдеще, но строителството на втора и трета сграда ще зависи от това как ще се развие пазарът на имоти в следващите няколко години”, казва Здравко Тинков. Конструкцията на сградата е безгредова, а материалите за изпълнението й отново са от по-високия клас: модерни тухли и бетон, ефективни топлоизолации и бързи асансьори.

С разнообразието от апартаменти с една и две стаи, Nord Building привлича както търсещите уют и комфорт млади семейства, така и инвеститорите, които търсят по-малки жилища като добра инвестиция.

Compare listings

Compare